2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 09

Ds L Tinholtstraat 5
8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522662

Na een teleurstellende wedstrijd tegen Balk van afgelopen Woensdag, konden we vandaag alsnog kampioen worden.

In de eerste helft waren er nog geen doelpunten gemaakt. Beide teams hadden wel een paar kansen maar niks bleek waar te zijn. We gingen dus 0-0 de rust in.

Toen de tweede helft was begonnen duurde het niet lang dat 'Rowan' (e.d) de 1-0 had gescoord. Maar het duurde niet lang dat CVVO de 1-1 scoorde.

Toen ging het in het begin van de tweede helft een beetje heen en weer. Beide teams kregen wel wat grote kansen maar wij wisten steeds het net niet te vinden. Maar
 in de laatste paar minuten, gaf Jis een lange bal op Jelke die weer een lange bal op Zizou gaf. En met een prachtige aanname van hem lukte het alsnog om de 2-1 te maken. Een paar minuten later floot de scheids af en is het ons gelukt om in de eerste fase kampioen te worden!