2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 09

Ds L Tinholtstraat 5
8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522662

Op donderdag 12 oktober stond de Inhaal wedstrijd tegen Veno Jo17-1 op de planning.

We begonnen de wedstrijd sterk en wij maakten het spel. We hadden mooie aanvallen en creëerden veel kansen, de 1-0 viel dan ook snel. Een hard schot van ongeveer 20 meter kwam via de lat in de goal door Jelke. We bleven doorzetten en wisten in een korte tijd nog 5 doelpunten te scoren. De ruststand was 6-0. In de tweede helft mochten Nils, Age Hessel en Qhawe van de Jo-15 invallen. De tegenstander wist in de 2e helft meer kansen te creëren dan in de eerste helft maar wisten niet te scoren. Ook wij wisten nog kansen te creëren waaruit nog 1 goal viel, de captain Mark schoot de bal vanaf ongeveer 30 meter met veel effect langs de keeper. Uiteindelijk is de wedstrijd geëindigd in 7-0 al met al een mooi resultaat.