2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 09

8621BT
HEEG
tel. 0515-443403

- [ ] Zaterdag 14-10-23. Om 9:30 in Heeg.

Waren er al mooi vroeg om 8.30 even omkleden en warming up doen dat ging wel prima af, daarna begon de wedstrijd.(1e helft) We begonnen wel prima en met een Haaland run van Ivo over de flank naar het goal schiet die al mooi vroeg de 0-1 binnen.

Vlak daarna kregen we een vrijetrap op de helft van de tegenstander Jelke stond achter de bal legt hem mooi bij de eerst paal neer voor Rowan en schiet de 0-2 binnen (wat een assist van Jelke). Even later kwam Oudega/Heeg met een aanval bijna 1 op 1 met de keeper maar Alwin kwam met de brexit tackle en hun kregen een penalty die werdt gescoord 1-2.

We begonnen lekker rond te spelen en Zizou had de bal, gaf een lekker steekpass op Rowan en toen was het 1-3. Even later gaf Mark van onze eigen helft vanaf ons goal naar de andere kant een wereld steekpass op Rowan en scoort de 1-4 wat een wereld assist van Mark!!!

Rust….

De 2e helft begon en waren niet echt scherp en de 2-4 werd gemaakt. De hele 2e helft was het echt strijden om de voorsprong vast te houden en dat lukte met een sprintje en Rowan maakte de 2-5.
Daarna waren er wat kansen voor Oudega/Heeg maar maakte ze niet af. Waren ook heel erg kapot de laatste deel van de 2e helft en wonnen uiteindelijk met 2-5.