Nieuwsbericht

Afscheidswoordje van Jan Willem Zwart

Gisteren, zaterdag 26 mei, is er dan een eind gekomen aan een periode van 3 jaar bij Oeverzwaluwen. In het seizoen 2015/2016 kreeg ik de mooie kans om hoofdtrainer te worden bij deze prachtige club. Toen ik in rond die tijd vertelde dat ik deze kans kreeg, werd en wordt er nog steeds met groot respect gesproken over Oeverzwaluwen. Een club met een goede naam en een rijke historie.

De afgelopen 3 seizoenen lijken voorbij gevlogen. Achteraf is het in een flits voorbij gegaan. Ik ben al die keren met veel plezier op en neer gereden en het heeft mij nooit verveeld. Ik heb veel mensen leren kennen en heb daar wat mij betreft ook vrienden aan over gehouden.

Ik wil iedereen bij de club en alle mensen waar ik mee heb mogen samenwerken, bedanken voor 3 prachtige jaren. Ik hoop jullie in de toekomst zeker nog weer eens tegen te komen.

Ik wens de club ook veel succes in de toekomst. Er komen nog een paar leuke talenten aan, dus volgens mij zit dat eerst nog wel goed.

Nogmaals bedankt en graag tot ziens!!!!