Nieuwsbericht

familiedag oeverzwaluwen

Verslag familiedag 2015

Na een lange, maar vooral mooie voorbereiding was het eindelijk zover, 6 juni 2015, familiedag 2015. Om half 9 ‘s ochtends begon de dag met koffie en oranjekoek, waarna spoedig werd begonnen alles klaar te zetten. De laatste details werden besproken en de vrijwilligers werden bedankt voor het helpen met het opzetten van al de spullen. Ook de zon kwam om de hoek kijken, kortom, alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie en gezellige familiedag en dat werd het ook zeker!!! Vooral het talenten vs ouders voetbal was weer een groot succes. De meesten talenten wisten het te winnen van de ouders. Ook de poffertjes en limonade kraam werd vaak bezocht.

Na alle sport activiteiten werd het veld uitgezet voor SCHIJT JE RIJK. Ongeveer 360 loten werden dit jaar verkocht. De band 2stroke begon met spelen en de hamburgers en kip saté werden gebakken. Wat een geweldig feest werd het.  Helaas duurde het een hele poos voordat de koe een boodschap achter liet, maar uiteindelijk was het zover!! De winnaar van € 300,- was Albert Ypma.

De troostprijzen van € 25,- gingen naar: J. Zijlstra, J. Hoekema, F. Roelevink,  B.  v/d Putte, D. Bennik,   J. v/d Veer, K. Witteveen en R. zonderland. Om half 9 stopte 2stroke met spelen. Wat was het gezellig en wat wisten ze de sfeer erin te brengen, bedankt hiervoor!

Om kwart voor 9 begon de Champions League finale en ging het feest nog tot in de late uurtjes door! Wij willen iedereen bedanken voor de komst naar familiedag 2015 van SV Oeverzwaluwen. Wij als commissie hebben ervan genoten, hier doen we het voor!!!

Ook willen wij nog mededelen dat er een bedrag van € 900,- naar de jeugdcommissie gaat voor een goed doel ten behoeve van de jeugd. Wanneer bekend is wat het doel wordt, laten wij u dit weten via de site van SV oeverzwaluwen.

Voor volgend jaar:  Houd  zaterdag 4 juni 2016 vrij. Dan staat de Familiedag 2016 van SV oever- zwaluwen alweer gepland, met de band ‘Zachte berm’!! Hopelijk tot volgend jaar!!

De familiedag commissie

ps. Alle foto’s van de familiedag zijn te vinden op onze Google+ pagina: https://t.co/urd6pz9EeW en een filmpje op ons You Tube kanaal: https://t.co/74IZ06gIaE