Nieuwsbericht

JO19 verder in bekertoernooi

Na een lange zomerstop kon er in september eindelijk weer gevoetbald worden. De eerste drie bekerwedstrijden stonden op het programma. En dat met een compleet nieuwe ploeg en een nieuwe coach. Zaterdag 1 september begon de eerste bekerwedstrijd in en tegen Franeker JO19-2 en wat voor één. Al vroeg kwamen wij 0-2 voor, het leek een gemakkelijke wedstrijd te worden voor ons. Maar helaas had Franeker nog een paar special guests uit de JO19-1, waardoor ze terug kwamen en zelfs 4-2 voorkwamen. Hierdoor werd het nog een knap lastige wedstrijd, maar bleven we strijden tot de allerlaatste minuut. Zo wisten we toch de 4-5 af te dwingen.

De week daarop stond de wedstrijd tegen ST SDS/Nijland JO19-2 op het programma. Dat werd voor het publiek een erg leuke wedstrijd. Door de vele fouten aan beide kanten was het open wedstrijd, waardoor we al snel op 0-1 achterstand kwamen. Maar gelukkig konden we ons herstellen en er nog een overtuigende overwinning van maken. Het werd namelijk 7-2.

Afgelopen weekend stond de laatste en alles beslissende wedstrijd op het programma en dat tegen ST Mulier/Arum/Stormvogels JO19. Dit werd een erg gemakkelijke wedstijd. Deze wedstrijd werd 11-2 voor Oeverzwaluwen. Hierdoor hebben we alle drie bekerwedstrijden gewonnen en zijn we door in de beker!

Voor aankomende zaterdag (22 september) staat de eerste competitie wedstrijd op het programma, dat is om 15:00 in en tegen Workum.

JO19 oeverzwaluwen 15sept2018