Nieuwsbericht

Kampioen!

Wat een publiek en wat een wedstrijd! De mannen uit Koudum begonnen ietwat gespannen aan de wedstrijd en het was Workum dat daarvan kon profiteren. Na een snelle counter stond er 0-1 op het scorebord en wisten de helden van Oeverzwaluwen dat er iets moest gebeuren om het kampioenschap binnen te halen. Gelukkig weet Wietze het net dit jaar aardig te vinden en kon hij aantekenen voor de 1-1. Met die stand werd er gerust. Na de rust kwam Koudum iets beter in de wedstrijd en kon Wout met een prachtig schot de Sweltsjes op voorsprong zetten: 2-1. Daarna kreeg Oeverzwaluwen een aantal prima kansen, maar deze werden niet verzilverd. Gelukkig kon Wietze met zijn tweede doelpunt van de avond de marge vergroten en kon het publiek even rustig op adem komen. Dat was maar van korte duur want met nog een flink aantal minuten te spelen deed Workum iets terug en werd het nog spannend in De Sandobbe: 3-2. Mede dankzij de steun van het vele publiek konden de Koudumers het kampioenschap binnenslepen!

Na het laatste fluitsignaal kon de voorzitter van Oeverzwaluwen de mannen van Oeverzwaluwen zaal 2 de kampioensschaal overhandigen!

Iedereen ontzettend bedankt voor de steun het afgelopen seizoen, we hopen jullie volgend seizoen weer te mogen verwelkomen bij de wedstrijden van de Sweltsjes in de 3de klas!

Grote foto downloaden

Filmpje prijsuitreiking