Nieuwsbericht

Laas Boerstra ontvangt gouden speld

Laas Boerstra heeft gisteravond tijdens het 90 jaar jubileumfeest van Oeverzwaluwen de gouden waarderingsspeld van de KNVB in ontvangst mogen nemen.

Nadat de wedstrijd tegen Tonego met 3-0 was gewonnen ging iedereen opgetogen naar het feest van het 90 jarig bestaan van de vereniging. Rond kwart over vijf verscheen bestuurder Minne Modderman van de KNVB in de kantine met een tweeledig doel: de club  feliciteren met het 90 jarig jubileum en de gouden KNVB speld uitreiken. Eerst ontving voorzitter Jelle Zijlstra een prachtig bronzen jubileumbeeldje met als tekst  ‘1929-Oeverzwaluwen-2019’. Omdat de KNVB ook 130 jaar bestaat, werden shirtjes uitgeruild. Ons shirt komt te hangen op de KNVB Campus in Zeist.

Daarna werd een enigszins verbaasde Laas het podium opgeroepen. Minne Modderman sprak de waardering uit voor de 25 jaar dat Laas van alles voor de club, maar ook voor de KNVB, heeft betekent. Taken die hij had en heeft,zoals bestuurslid, consul, materiaalman en leider. Dit in het bij zijn van zijn familie die ook was uitgenodigd. Hij kreeg een gouden knopje op zijn shirt opgespeld en een oorkonde voor thuis aan de wand. Volgens Minne hoort hij nu bij de KNVB elite en mag  ook op feestjes van die eliteclub komen! En natuurlijk was er een mooi bos bloemen voor Jantsje. Laas, je hebt het verdiend!

Spring naar toolbar