Nieuwsbericht

Oeverzwaluwen A1 – Deinum A1

Dit weekend stond de topper tegen Deinum JO19 op het programma. En na de wedstrijd tegen Stiens die op het allerlaatste moment nog is afgelast, hadden we er zin in om na twee weken eindelijk weer los te kunnen! We begonnen de wedstrijd op een typische Koudumer manier, niet scherp. Wel heel graag willen maar niet kunnen. Deinum was dan ook de ploeg met de kansen, maar wisten die in het eerste half uur niet af te maken. Zo wist Reginald nog vele pogingen eruit te halen, en kon Sybrand nog een bal van de lijn wegschieten. Toch kwamen we op 0-1 achterstand. En niet veel later ook 0-2.

We waren het er allemaal mee eens dat we hier minstens nog wel een gelijkspel uit konden halen en dat was ook waar we direct vol voor gingen. Zo kwam ook de 1-2 van Steinar die hem mooi uit de draai in de hoek schoot! Helaas duurde deze vreugde niet lang en maakte Deinum alweer snel de 1-3. En toen gingen de hoofdjes bij ons naar beneden hangen. En zo scoorden ze ook al weer snel de 1-4. Hierna veranderde de wedstrijd, wij begonnen harder te spelen. Waardoor Deinum hierdoor nogal veel begonnen te zeuren. Maar de prima fluitende scheids Joey Tromp wist hier prima mee om te gaan!

Steinar wist na een mooie actie ook nog de 2-4 te maken. Maar toen was het wel gebeurd aan ons kant. Maar ook daar weer vlak na scoorde Deinum vanaf de penalty stip. En als Jitse vlak voor het einde er nog uit moest vanwege een gele kaart wist Deinum ook nog de 2-6 te maken vlak voor het einde.

Lars