Nieuwsbericht

Oeverzwaluwen B2 – vv Sleat B1

19 maart jongstleden speelden wij, de B2, onze eerste wedstrijd van het seizoen. Met de hulp van Steffen, Timo en Johan van de C1 stonden we tegenover vv Sleat B1. Scheidsrechter Cor heette ons welkom en wij mochten als eerste aftrappen. Door de blessure van onze sterkeeper Sybrand keepte Johan in de eerste helft. Vrij gauw kregen we helaas een goal tegen. Opnieuw mochten we dus aftrappen. Zonder balverlies te lijden, maakte Mark toen de 1-1. Sleat raakte toen al gauw wat gefrustreerd en het ging ons juist goed af.
Timo scoorde de 2-1, Jitse Ruurd de 3-1 en Mark de 4-1. Vlak voor rust kregen we een penalty tegen doordat onze aanvoerder een bal tegen de hand kreeg. Sleat schoot fenomenaal op de paal.
Met een 4-1 voorsprong gingen we de rust in en in de tweede helft was het aan Ivor om het doel te bewaken. Dat ging hem goed af want er werden in de tweede helft geen tegengoals meer gescoord. Mark was ook in zijn nopjes omdat hij de 5-1 maakte en daarmee dus een hattrick had. Met een 5-1 winst hebben we een prima eerste wedstrijd gespeeld.

Pieter Zijlstra (aanvoerder).