Nieuwsbericht

oeverzwaluwen jo11-1 kwart finale beker 29maart2019

Oeverzwaluwen JO11-1 naar de kwartfinale van de beker

JO11-1 heeft afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen VHK-jo11-1 uit Sint Jansklooster met 6 – 4 gewonnen en zijn daardoor bij de laatste 8 teams gekomen in het noordelijke bekertoernooi.
Hieronder volgt het wedstrijd verslag van het team.

Jo11 speelde op 30 maart 2019 tegen VHK. VHK Had de aftrap ze scoorde meteen maar het duurde niet te lang voordat Timon had gescoord. We misten een paar kansen maar de tegen partij ook. De tweede helft wij hadden de aftrap.

Age hessel kwam met een prachtige pass naar Famke en zij scoorde.2-1 voor ons. Maar het duurde niet lang meer dat het 2-2 stond. Wij hadden aftrap maar we pasden verkeerd ze dribbelde naar onze doel maar Alwin en Lieuwe hielden de bal tegen kort daarna scoorde hun. 2-3 kort erna had Donny een mooie pass naar Emma en ze scoorde met een prachtige actie 3-3 stond het. Daarna kwam Timon met een lopje maar het was paal Magdi maakte hem met zijn linker voet af 4-3 daarna kwam Julian met een mooie pass naar Age Hessel en hij scoorde de 5-3
maar kort daarna had de keeper van VHK een blunder. hij raakte de bal met 5 vingers en de bal kwam tegen de paal aan en Magdi die maakte een goal. VHK dribbelde naar ons goal en Sietse had een mooi redding maar kort erna scoorde VHK in de laatste minuut.6-4 geworden. het was een goede wetstrijd. We Strijden voor de finale. En dank aan bram en Sietse Henk de leiders en Ingmar de trainer.

De volgende tegenstander is Aengwirdem JO11-1. De wedstrijd is thuis op 20 april om 10.15 uur.

Kom en moedig deze mannen en vrouwen aan naar de volgende overwinning!

oeverzwaluwen jo11-1 kwart finale beker 29maart2019