Nieuwsbericht

Oeverzwaluwen JO13-1- Lemmer JO13-1

Zaterdag 8 september speelden we onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. We moesten voor de beker tegen Lemmer. De voorbereiding was niet optimaal. Een aantal spelers was op kamp geweest en kon daardoor niet trainen.

Gelukkig was iedereen vandaag aanwezig en fit. Famke, Julian en Ids begonnen eerst op bank. We begonnen aardig goed en kwamen op 1-0. Helaas werd het al snel 1-1. Voor de rust maakten we toch nog 2-1.

Tijdens de pauze kregen we nog wat tips van de leiders. We moesten vooral feller zijn in de tweede helft. Emma, Bearnt Marten en Age Hessel begonnen nu op de bank. We stonden meteen aardig onder druk en konden de bal niet goed in de ploeg houden. Sietze had een aantal prachtige reddingen en hield ons in de wedstrijd. Lemmer bleef goed voetballen en was toch feller dan dat wij waren. Ze kwamen op 2-2 en vlak daarna ook op 2-3.

We bleven vechten, kregen kansen en maakten de 3-3. Een supermooi schot van Rowan. Met een gelijkspel zouden we zeker tevreden mogen zijn, maar…. Lemmer dacht daar anders over en maakt in de slotminuten toch nog een vierde doelpunt. Dat was balen.

Onze doelpunten zijn vandaag gemaakt door: Tim (1x) en Rowan (2x).

Groetjes,

Emma

Spring naar toolbar