Nieuwsbericht

Oeverzwaluwen – Minnertsga 1-1

Gisteren speelde Oeverzwaluwen 1-1 gelijk tegen Minnertsga. In een meer spannende dan goede wedstrijd was dit de juiste verhouding in punten.

De gasten begonnen fel, maar na een uitbraak maakte Eise Feenstra na 17 minuten fraai de 1-0. Voor rust drong Minnertsga opnieuw aan. Eerst werd een mogelijke handsbal in het strafschopgebied weggewuifd door de scheidsrechter en in de laatste minuut haalde Geert de Lange de bal op miraculeuze wijze van de doellijn. Met wast geluk bleef het 1-0 tot de rust.

Na de thee gingen de Koudummers voortvarend van start en kregen een aantal kansen. Na een kwartiertje was de koek op en na een uur spelen maakte Jens Visser van Minnertsga de verwachte gelijkmaker. Oeverzwaluwen was daarna niet bij machte kansen te creëren. Daarmee is eigenlijk wel voldoende gezegd over deze wedstrijd.

Volgende week wacht de inhaalwedstrijd thuis tegen koploper Wolvega. Maar wanneer net zoveel inzet en combinatiespel wordt getoond als tegen Heerenveense Boys vorige week, zijn wij op voorhand niet kansloos tegen deze topploeg. Wij zullen het zien!