Oud papier ophalen 2020

Oud papier Oeverzwaluwen Voetbal Koudum

Oud papier ophalen voor onze club

Iedere maand halen vrijwilligers van Oeverzwaluwen en van muziekvereniging Nij Libben oud papier op in het dorp. Dit doen zij elke laatste zaterdag van de maand. Oud papier is zeer belangrijk voor de club, want van  de opbrengst worden leuke dingen georganiseerd.  Naast  geld inzamelen voor de vereniging is afvalscheiding ook nog eens goed voor het milieu!

Ophaal schema vrijwilligers 2020

De coördinator oud papier is Jelle Zijlstra, telefoon  tel. 06 21614828 of 0514-522834

Als je gepland staat, probeer deze afspraak dan na te komen, we rekenen op je.
Hieronder staat de planning van 2020. Hier in pdf: oud papier 2020

Alvast dank voor jullie inzet voor de club!

Oud papier, vuil papier?

De vrijwilligers die zich bezig houden met het oud papier in Koudum klagen soms over het feit dat er teveel materialen in de container wordt gegooid welke niets met oud papier te maken hebben. Deze container staat in het straatje tussen het oude gebouw van Emmaüs en de gemeentewerf in Koudum. Het kost enorm veel tijd deze “foute” spullen uit de container te halen. Wanneer u zelf oud papier naar de container brengt, wilt u dan zo vriendelijk zijn om materialen zoals plastic, hout, metaal enz. alvast te verwijderen?

Op 6 oktober 2010 stond er een artikel over een aantal vaste Oud Papier vrijwilligers in de Leeuwarder Courant. LC-oudpapier-6okt2010.pdf

Spring naar toolbar