Nieuwsbericht

Oeverzwaluwen JO19-1 2017-2018

Scharnegoutum A1- Oeverzwaluwen A1

Dit weekend stond voor de zoveelste keer de wedstrijd de wedstrijd tegen Scharnegoutum JO19-1 op het programma. Na vier keer te zijn afgelast kon het deze zaterdag dan echt gebeuren. Het eerste begin was erg slordig aan beide kanten, beide ploegen hadden moeite om de bal naar de juiste kleur te spelen. Hierdoor kwamen ook gevaarlijke kansen, maar de goals bleven vooralsnog uit. Halverwege de eerste helft begonnen we met wat meer pit te voetballen, hierdoor zetten we een paar prachtige aanvallen op. Maar steeds tot een goede afronding kwamen we niet.

De tweede helft kwam daar al snel verandering in. Het was Jorn die naar slecht uitverdedigen van de keeper de 0-1 in de goal wist te tikken. Na 5 minuten wist Jorn opnieuw het net te bereiken, het was Reginald die de lange bal op Albert gaf die met een mooie steekbal Jorn recht voor de keeper zette en scoorde. Vlak daarna was het alweer raak Jorn kreeg de bal met een gelukje bij Steinar die de 0-3 in het lege goal wist te tikken. Zo leek het toch een gemakkelijke middag te worden. Maar dat werd toch ander als Wiebe de bal achterin verspeelde en de Scharnegoutum aanvaller de bal prachtig achter Reginald wist te schieten. Een minuut hierna wist diezelfde aanvaller ook al de 2-3 binnen te schieten. Met nog een half uur op de klok moest er nog heel wat gebeuren om hier met de 3 punten naar huis te gaan. Dit ging goed totdat Sybrand in de 84e minuut ongelukkig een overtreding maakte in ons strafschopgebied. En zo wist Scharnegoutum toch de gelijkmaker nog binnen te schieten. Tot grote frustratie bij ons floot de scheidsrechter al na 88 minuten af, waar wij eerder verwachten nog 5 minuten te spelen en hopen op de overwinning. Maar helaas was dit niet het geval.

We moeten deze wedstrijd maar weer snel vergeten en ons gaan klaar maken voor de wedstrijd tegen V.V. Heerenveen JO19-3.