Nieuwsbericht

Sportverzorging

Sportverzorging en medische begeleiding Oeverzwaluwen 

VerzorgerDaniël Leijenaartel. 06-36403381

Verzorger
Daniël Leijenaar
tel. 06-36403381

Sinds augustus 2015 ben ik,  Daniël Leijenaar uit Bolsward, sportverzorger van Oeverzwaluwen Voetbal. Ik ben hiervoor gediplomeerd. Daarnaast heeft Oeverzwaluwen een overeenkomst met Fysio-Actief in Sneek, Joure en Bolsward. Tussen Fysio-Actief en mij vind regelmatig overleg plaats.

ik zal zal er alles aan doen om de spelers van onze vereniging zo optimaal mogelijk te ondersteunen c.q. begeleiden bij blessures. Ik begeleid de eerste selectie en ben zaterdags bij de uit- en thuiswedstrijden aanwezig. Ook andere spelende leden van Oeverzwaluwen Voetbal kunnen bij blessures beroep op mij doen.

Voor advies, trainingstips en met al je vragen kun je als lid van Oeverzwaluwen ook terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief.

Per 1 januari 2017 is er een nieuw inloopspreekuur! Vanaf dinsdag 10 januari kun je elke week op dinsdag tussen 17:15-18:00 terecht bij Fysio-Actief in Sneek (Kleinzand 169), Bolsward (Franekerstraat 3) en Joure (de Merk 4) voor een korte screening en tips mbt je klacht/blessure. Het spreekuur is voor iedereen gratis toegankelijk. De (sport)spreekuren bij Fysio Actief (op de praktijk) op maandag vervallen per 1 januari.

fysio actief oeverzwaluwen sportspreekuur

 

Taken van de sportverzorger Daniël Leijenaar:
– Verrichten van E.H.B.O. bij spelers;
– Verzorgen van spelers met acuut (sport-)letsel;
– Begeleiden van spelers voor, tijdens en na de wedstrijd
– Toepassen van tape- en bandagetechnieken indien noodzakelijk
– Spreekuur in trainingsperioden op de dinsdag- of donderdagavond.

Hoe kun je de sportverzorger bereiken
Op de dinsdag- of donderdagavond ben ik meestal vanaf 19:00 uur te vinden in de sportverzorging ruimte bij de bestuurskamer. Er hangt hiervoor een schema op het prikbord bij de kleedkamers. Als je behandeld wilt worden kun je het beste even een afspraak met me maken, zodat ik voldoende tijd voor je kan vrijmaken. Mijn telefoonnummer is: tel. 06-36403381

Meer informatie over sportverzorging kun je op internet vinden op: Sportzorg.nl
(Een website over sportverzorging,blessures prefentie, met downloads over de warming-up, tapen, rekken en spierversterkende oefeningen.) 

Heb je een ernstige blessure: Ga direct naar de huisarts of ziekenhuis!

Spring naar toolbar