Nieuwsbericht

Tjerkje Pries Sweltsje fan it jier op familiedag

Tjerkje Pries is gisteravond uitgeroepen tot Sweltsje van it jier. Voorzitter Jelle Zijlstra roemde haar vanwege haar inzet in de jeugdcommissie en allerlei activiteiten bij de jeugd. Zij doet dit al vele jaren. Op de voor de 29e keer uitgereikte wisselbeker prijkt dus nu ook haar naam. Verder ontving ze een blijvende herinnering, een zilveren kettinkje van een Sweltsje, met hier het jaartal 2016 in gegraveerd.

Familiedag

De prijs werd uitgereikt tijdens de familiedag. Dit evenement was ronduit geslaagd. Het weer was natuurlijk perfect, maar ook waren er ontzettende leuke activiteiten bedacht door de commissie. Naast het bekende ouder-kind voetbal, was er een zeskamp voor jong en oud. Favoriet was de ingezeepte glijhelling waar vooral de jeugd zich op wist te vermaken.Bij de ouderen was het bumperbal erg leuk. Verder was het terrein ingericht met een feesttent, een pannakooi en een tweetal springkussens. Na afloop van de activiteiten was er een veiling met leuke artikelen en een loterij. De hoofdprijs, een fiets t.w.v. € 520,- werd gewonnen door Sylvia Wielinga. De muzikale aankleding werd verzorgd door de band “Zachte Berm”, een topper! Het bleef gezellig tot in de late uurtjes.

Van de dag zijn foto’s en filmpjes  gemaakt. Hieronder enkele sfeerfoto’s, maar er staan er inmiddels meer online in dit fotoalbum.