Nieuwsbericht

Ton Haarman nieuwe hoofdtrainer

Voor het volgende seizoen hebben we een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur heeft deze week een accoord bereikt met Ton Haarman uit Lemmer. Hij heeft voor één seizoen getekend en zal na de zomervakantie beginnen bij onze club. Hieronder stelt hij zicht zelf aan u voor:

Vanaf seizoen 2018 – 2019 ben ik, Ton Haarman, hoofdtrainer van Oeverzwaluwen. Met een enthousiaste sollicitatie commissie zijn we in korte tijd rond gekomen voor één jaar. Middels deze weg wil ik me graag voorstellen en aangeven enorm blij te zijn met Oeverzwaluwen als eerste klus als hoofdtrainer.

Ik ben woonachtig in Lemmer samen met mijn vriendin Patty en dochter Sanna en zonen Jaap en Bowe. In het dagelijks leven ben ik accountmanager bij Agrifirm Feed. Ik ben geboren en getogen in Rutten, de kop van de Noordoostpolder op een melkveebedrijf.

Bij de plaatselijke vereniging RKO heb ik tot mijn vijftiende gespeeld. Daarna zes jaar CVVO gevolgd door twee jaren vv Lemmer. Daarna acht jaren ONS Sneek met tussendoor één jaar Flevo Boys om uiteindelijk weer terug te keren bij CVVO. In 2012 heb ik officieus afscheid genomen als voetballer, waarna bleek, dat ik het spelletje niet kon missen. Dit resulteerde nog in een aantal wedstrijden bij CVVO, waarbij ik de rol van assistent trainer ook op me nam. Dit seizoen onder Daniel Schmidt, jullie allen bekend.

Hoofdtrainer van Oeverzwaluwen zie ik als uitdaging en aanvulling op mijn carrière als voetballer en assistent-trainer. Ik heb op verschillende amateur niveaus gespeeld en geassisteerd, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. SAMEN, COMMUNICATIE en PLEZIER vind ik belangrijk. Dit hoop ik op een prettige manier toe te kunnen passen bij Oeverzwaluwen.

Ik zie ernaar uit om aankomende zomer bij Oeverzwaluwen aan de slag te mogen en er met z’n allen een mooi seizoen van te maken.

Bijgevoegde foto: In 2007 voor ONS spelend tegen Urk.