Nieuwsbericht

Voetbal globetrotter Ard Sluis nieuwe keeperstrainer

Ard Sluis keepertrainer Oeverzwaluwen KoudumNa het vertrek van keeperstrainer Germ Huitema zat Oeverzwaluwen zonder keeperstrainer. Niet leuk en ook niet goed voor de ontwikkeling van onze jongens.
Toen kreeg Theun Enne de Vries een berichtje  van zijn oude ploeggenoot Ard Sluis waarmee hij samen bij  Hubert Sneek speelde. De boodschap was of hij iets voor Oeverzwaluwen kon betekenen. Toen ging het belletje rinkelen natuurlijk.

Ard Sluis is  zijn hele leven keeper is geweest bij Hubert Sneek, Drachtster Boys en is ook nog stand in geweest voor de geschorste Mindert Veenstra bij Oeverzwaluwen toen zij  in 1994 op het één na hoogste amateurniveau voetbalden.  Ard woont momenteel in Hindeloopen en is na zijn actieve voetbalcarrière trainer geworden. Hij heeft in Amerika getraind en was de laatste jaren actief als trainer in Nigeria op het hoogste niveau. Hij werd ook talentcoach voor Nigeriaanse talenten die graag een contract in Europa wilden verdienen. Kortom een man met een schat aan ervaring in het vak. Ard moet zijn trainersdiploma’s in Europa bijwerken en daarom is hij voorlopig in Nederland. Hij wil heel graag bij een betaald voetbalclub aan de slag en tot die tijd wil hij niet stilzitten en met zijn grote passie voetbal bezig zijn.

Voor Oeverzwaluwen natuurlijk geweldig dat deze kans zich voordoet. We wensen Ard bij onze club veel succes en zolang het duurt voor de keepers veel trainingsplezier toegewenst!